Presse

Pressemeddelelse "Møde mig på Facebook i nat".pdf ↓

Pressemeddelelse "Night Queen".pdf ↓

Pressefotos til download i høj opløsning:

Klik for billederne for at downloade.

Per

Patrick

Pressemeddelelse 2019

Night Queen er et alsidigt band med et vidtspændende repertoire af dansevenligt 60’er, 70’er og 80’er pop/country/rockmusik og tidens hits.Et band der forstår at lodde stemningen hos publikum og som bare kan det der med at få musikken ud over scenekanten. Livemusik for et modent publikum!

Per - vocal/guitar

Per har tidligere med Night Queen spillet fast sammen med Grand Prix stjernen Debbie Cameron, ”Musikalske Venners” Allan Mortensen og andre velkendte danske kunstnere. Per har lavet en del radio/tv jobs i både ind og udland, sideløbende med adskillige lange tournéer i Norge.Ud over SAS, Scandic hotellerne, sportshaller, byfester, og talrige arrangementer i hele Danmark, har Per med og uden Night Queen spillet i Norge, Sverige, Tyskland, Schweiz og England.

Per Laurits og Patrick har et kreativt samarbejde med Tommy Hansen Jailhouse Studio , selvsamme Tommy der way back var keyboard mand og uofficiel leder af Night Queen. Begge er involveret i ” Clean The Planet” org., og bidrager med tema sang/melodi til kampangen for en renere verden og omtanke for miljøet.
Bakker Stella fra ”Stellas mission” op som hjælp til hendes store bidrag til en renere klode.

Patrick - guitar/vokal

Patrick har siden 5 års alderen været på tour med sin far, og Night Queen. Flittig øvning på sin gibson Les Paul guitar gennem årerne, sammen med musikstudier og undervisnins-jobs skaffet ham en plads bandet.
Han er medkomponist og medarrangør. Sideløbende under uddannelse som producer på musikkonservatoriet.

Kontakt:

Per Laurits
Tlf. +45 31 69 35 98
Email: per@nightqueen.dk
Email privat: perlaurits@hotmail.dk
facebook: Per Laurits